Οδηγίες χρήσης Prostamin Forte

στην Κύπρο μπορείτε τώρα να αγοράσετε το φάρμακο για την προστατίτιδα Prostamin Forte. Το φάρμακο έχει συμπυκνωμένη σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες. Επομένως, οι κάψουλες πρέπει να χρησιμοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες για να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Prostamin Forte: Οδηγίες

Το Prostamin Forte πρέπει να λαμβάνεται με αρκετό νερό

Το προϊόν πρέπει να λαμβάνεται μία φορά την ημέρα 30 λεπτά πριν από τα γεύματα. Η ημερήσια δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τη 1 κάψουλα. Πρέπει να πίνετε το προϊόν με ζεστό μη ανθρακούχο νερό, τουλάχιστον 200 ml (1 ποτήρι). Το Prostamin Forte έχει έντονο αποτέλεσμα συσσώρευσης, δηλαδή τα ενεργά συστατικά τείνουν να συσσωρεύονται στον οργανισμό. Επομένως, η συνολική διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να είναι 30 ημέρες. Δεν μπορείτε να κάνετε διαλείμματα για να μην αποδυναμώσετε το θεραπευτικό αποτέλεσμα του φαρμάκου.

περιοχές εφαρμογής

Οι κάψουλες Prostamin Forte ενδείκνυνται για χρήση στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • οδυνηρές αισθήσεις, αίσθημα συμπίεσης στην περιοχή της πυέλου.
  • Επώδυνη ούρηση;
  • στυτική δυσλειτουργία?
  • μειωμένη σεξουαλική ορμή.

Εάν τουλάχιστον δύο συμπτώματα είναι ίδια, θα πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε το Prostamin Forte. Όχι μόνο ανακουφίζει την κατάσταση του ασθενούς τις πρώτες ημέρες εισαγωγής, αλλά ανακουφίζει επίσης από τη φλεγμονή, αποτρέπει τη διεύρυνση του προστάτη, αποκαθιστά τη λίμπιντο και γίνεται καλή πρόληψη του αδενώματος του προστάτη.

Αντενδείξεις για τη λήψη Prostamin Forte

Παρά την ασφαλή σύνθεση των καψουλών Prostamin Forte, υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για τις οποίες το φάρμακο απαγορεύεται:

  1. Ηλικία έως 18 ετών (η εφηβεία πρέπει να έχει τελειώσει).
  2. ατομική δυσανεξία στα συστατικά της σύνθεσης.
  3. παρουσία καρκίνου.